Om os

Velkommen til Clinique Skin Care By Kaad

Mit navn er Thea og jeg er 44 år gammel jeg er indehaver af Clinique Skin Care By Kaad.

Jeg er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut fra Nordsjællands kosmetologskole.

Jeg valgte i 2020 at start nyt kapitel i mit karriereliv.- Jeg trængte til nye forandringer, jeg har altid selv døjet med hudproblemer og samtid også altid interesseret mig for hudpleje og da jeg fik muligheden for at tage en ny uddannelse, besluttede mig derfor for at læse til kosmetolog med det for øje, at jeg skulle være selvstændig.

Jeg blev færdiguddannet i marts 2022 og jeg åbner min klinik i august 2022.

Min viden om sund hud bygger på en kontinuerlig efteruddannelse, der er udviklet af Dermalogica og The international Dermal Institute. Dette sikrer, at jeg er konstant opdateret med den nyeste viden indenfor hudpleje, apparater og produkter.

Jeg tilbyder forskellige behandlinger af krop og ansigt til mænd og kvinder. Jeg arbejder målrettet på at give dig den bedste behandling, der giver dig de resultater, du efterspørger og jeg står altid klar til at guide og vejlede i behandlinger og produkter.

Højt serviceniveau, uddannelse og konstant faglig udvikling garanterer at du altid er i de bedste hænder.

Modtag nyhedsmail og bliv samtidig automatisk medlem af mitDermalogica hvor du efter hvert køb af Dermalogicas produkt få fast 15 % rabat i bonuspoint, som kan indløses til et gratis produkt.

1 point= 1 kr. Blot mere sund hud for pengene 😊

Jeg tilbyder klippekort til alle mine behandlinger. Betal for 5 behandlinger og få den 6. gratis. Kan købes i klinikken eller online.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!